Downloads / Praatplaten

Dit werkbladenpakket bestaat uit bovenstaande afbeeldingen. Je ontvangt na aanschaf van dit pakket een PDF bestand wat je eindeloos kunt blijven gebruiken. Klik op de onderstaande link om dit pakket aan te schaffen. 

Deze praatplaat van Sam en Mia is op A3 of A4 formaat te printen. Ontdek samen met het kind waar alle kledingstukken in de afbeelding te zien zijn. Een leuke en speelse manier om de woordenschat rondom het thema Kleding uit te breiden. Je ontvangt na de betaling een PDF bestand van deze praatplaat. 

Deze twee platen zijn een aankleedpop en beer. Deze zijn op A3 of A4 te printen. Samen met het kind kun je deze items uitknippen en plakken waar ze horen. Leuk om zo samen bezig te zijn en de woordenschat rondom het thema Kleding uit te breiden. Je ontvangt na betaling een PDF bestand met deze twee platen. 

Dit is de complete woordenlijst Kleding die ook in het prentenboek en de app worden gebruikt. Deze lijst is te printen op A3 of A4 formaat. Je kunt deze plaatjes uitknippen en gebruiken op welke manier je wilt. Je ontvangt het PDF bestand na betaling. 

Kies voor de complete bundel. Je ontvangt de woordenlijst, de praatplaat en de aankleedpop en beer en profiteert van een flinke korting!